OŽIVITE SVOJU VANJSKU VIZIJU ŽIVOTA

Imamo širok asortiman behaton ploča za staze, vanjske kuhinje i zidove koji će vam pomoći da uradite vanjski prostor iz snova.

Betonela behaton

Ugradnja i prodaja behaton elemenata

Vrhunski kvalitet, moderni dizajn i inovativni pristup u segmentu sistema za popločavanje vašeg prostora

Behaton kocke
Behaton terasa

Tehnička pomoć

Oscilacije boje proizvoda su posledica uticaja prirodnih materijala, koje nije moguće spriečiti ni najsavremenijom tehnologijom proizvodnje.

Prilikom proizvodnje mogu nastati manja dimenzijska odstupanja proizvoda, a javljaju se i manje razlike u strukturi materijala završne (vidljive) površine. Ta površina može, dakle, biti više ili manje gruba. Obim spomenutih oscilacija utvrđen je odgovarajućim standardima.

Te oscilacije ne prelaze standardne dopuštene maksimalne vrednosti. Zbog svega nabrojenog savetujemo da uvek polažete behatonske i betonske proizvode iz više paleta istovremeno. Tako će te postići ujednačenost boje i strukture površine ugrađenih proizvoda. Tokom zime moramo biti oprezni kod uklanjanja i čišćenja snega i leda jer upotrebom oštrih predmeta i primenom veće sile oštećujemo proizvode. Proizvodi su otporni na smrzavanje u prisutnost sredstava za otapanje (soli), ali vam preporučujemo njihovu umerenu upotrebu.

IZGRADNJA I LEPOTE KOJA TRAJE

Behaton ploče su otporne na sve vremenske uslove i habanje a zahvaljujući kvalitetu i izgledu behaton kocki koje imamo u ponudi, nakon ugradnje imaćete moderno ali i funkcionalno dvorište koje se lako čisti i održava.

PREPORUKA IZ BETONELE

Preporučivo je impregnirati proizvode impregnatorom. Njime proizvode štitimo od vanjskih uticaja (prolivanja ulja…). Tako zaštićeni proizvodi imaju „zatvorenu” gornju površinu. Onemogućeno je upijanje vode i prljavštine u unutrašnjost. Impregnirani proizvodi imaju znatno duži vek trajanja te se lakše čiste i održavaju.

Budite u toku sa ponudom, trendovima i trenutnim dizajnom.